Tag: Urang

VIDEO LUCU BAHASA SUNDA: HAKAN KU SIA GBLG

VIDEO LUCU BAHASA SUNDA: HAKAN KU SIA GBLG

SAMPURASUN! Dina video ieu urang nyieun series carita na mah. Urang jeung si Unyil The Explore. Sok weh lalajo lah. Ieu episode ka dua. NANAONAN #1: Hayang Hitut https://youtu.be/F_F4wza3IWs Like, komen, share, jeung subcribe heueuh! http://bit.ly/299cOyX Facebook https://facebook.com/dindinrasdi Twitter https://twitter.com/dindinrasdi Instagram https://www.instagram.com/dindinrasdi